Doe mee

Doe mee
Als donateur, kerk, vrijwilliger, bedrijf, ect......

Met ‘Omarm een project’ verbind je je aan een project, waarvoor je in maximaal een jaar het geld bij elkaar werft. Je kunt dit doen door middel van acties, het optrommelen van je vriendengroep of kring, het betrekken van de plaatselijke basisschool of het betrekken van je bedrijf.

Word donateur

Onze professionals doen hun werk met liefde en uit geloof. Ze krijgen geen salaris, maar leven van giften. Alleen met uw steun kunnen zij Gods liefde delen in de wereld.

Ja, ik wil doneren

 

Doe mee als kerk

Stichting Doxa werkt graag samen met kerken en gemeenten. Een uitzending is geen privéproject. Samen kunnen we op een praktische wijze ons geloof laten zien. Jouw kerk kan meeleven met iemand die wordt uitgezonden vanuit een andere gemeente, maar je kunt ook als gemeente zelf iemand uitzenden.

 

Collecteren

Als gemeente kun je financieel betrokken zijn bij een uitzending, door collecten, spaaracties, sponsorlopen, rommelmarkten, enz. Een mooie manier om gemeenteleden – ook jongeren! – te stimuleren om zich in te zetten voor het delen van het evangelie.

Wil je als kerk graag betrokken raken bij het werk van Stichting Doxa? Stuur een mail naar: Stichtingdoxa@gmail.com       

Laten we kijken wat we samen kunnen doen.

Doe mee als vrijwilliger

Altijd al iets willen bijdragen aan armoedebestrijding en denk jij dat jij met jouw kennis een toegevoegde waarde kunt zijn voor onze organisatie, dan is Stichting Doxa op zoek naar jou!
 
Wij kunnen de steun van betrokken vrijwilligers altijd goed gebruiken.
 

 

gezocht: Fondswerver, bestuursleden, social media marketing specialist, video editer

Stichting Doxa is een organisatie die volledig werkt met vrijwilligers. We zijn een ANBI-instelling en hebben als doel dat minimaal 90% van de donaties naar onze projecten gaan. We zijn gevestigd in Almere.

Geïnteresseerd? Aarzel dan niet en neem contact met ons op:                              stichtingdoxa@gmail.com

Doe mee als bedrijf

Bedrijven, ondernemers, kerken of mensen die een hart voor de zending en iets van hun rijkdom terug willen geven aan degen die niets hebben. Die één of meerdere van onze projecten willen sponseren voor 1 jaar of zich willen inzetten om sponsers en donateurs te werven .

U kunt de meest kwetsbare mensen ter wereld een betere toekomst geven.

Samen kunnen we levens redden. Word een partner, als grote onderneming, als midden- en kleinbedrijf of prive kunt u op veel manieren bijdragen aan en betrokken zijn bij de doelen van uw voorkeur, elke euro is belangrijk.